Pris: DKK 25,00 DKK 12,00
Mængderabat:
  • Ved køb af 20 eller flere: DKK 10,00
Varenummer: H-G0
Lagerstatus: 5082

Tilvalg / varianter

Strømpegarn til pind 4

Billigt strømpegarn i lange baner med masser af farver at vælge mellem. Vi har fået dette flotte, ensfarvede strømpegarn hjem til dig i hele 13 forskellige farver, men nu er der kun 9 tilbage. Du skal være hurtig hvis du finder en farve, du kan lide, for den er væk hvis du venter for længe.

Strømpegarnet indeholder superwash uld og tåler derfor maskinvask på et almindelig vaskeprogram. Endvidere er strømpegarnet farveægte og du behøver derfor ikke bekymre dig om at det mister sin kulør når du vasker det.

Når det nu er strømpegarn udelukker det ikke, at du kan bruge garnet til andre former for beklædning. Du kan bruge det som fx strikkegarn til børnetøj og andet tøj, som har brug for slidstyrke, for der er ikke givet afkald på blødheden i dette garn.

Hvor markedsprisen ligger på ca. 25 kr. pr. nøgle får du det her til kun 12 kr. og sparer derved over 50%. Benytter du dig af mængderabatten opnår du en besparelse på 60%. Det må da siges at være et godt tilbud på strømpegarn.

  • materiale: 55% superwash uld 45% mikrofiber
  • løbelængde: ca 125m/50g
  • levering: i garnnøgler á 50 gram 
  • antal tråde: 4-trådet garn
  • pris per 50 gram: 12 kr. 

 

Strømpegarn på garnnøgler til strik, hækling og maskinstrik

  • garn til håndstrik: pinde 3 - 4 mm 
  • hæklegarn: nål 3 mm

 

GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER

Køber du vores strømpegarn, får du automatisk opskrifter i form af et pdf-dokument  på en sweater og benvarmere. Du får IKKE tilsendt en fysisk opskrift. Det håber vi, at du vil bære over med, for vi vil gerne give miljøet en håndsrækning ved at mindske papirforbruget.

Opskrifterne er oprindeligt udviklet til vores Hot socks strømpegarn, som har den samme løbelængde. Det angivne antal nøgler i den nedenstående oversigt skal ganges med 3 for at få det antal nøgler, du skal bruge i dette strømpegarn.

gratis strikkeopskrift på sweater 

 

Nedenstående pulsvarmere er teststrikket med Hot socks strømpegarnet i farven pastel. Klik på billedet for at komme til opskriften (eksternt link).

gratis opskrift på strikkede pulsvarmere

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God