Pris: DKK 25,00 DKK 10,00
Mængderabat:
  • Ved køb af 100 eller flere: DKK 8,00
Varenummer: H-G0
Lagerstatus: 7132

Tilvalg / varianter

Billig strømpegarn

 

Vores sommer strømpegarn er et meget billigt strømpegarn uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får her et smukt blandingsgarn, hvor næsten halvdelen af strømpegarnet består af bomuld. Samtidig er det også et garn med farveskift. Der er 6 forskellige smukke varianter af garn med farveskifte i dejlige farver at vælge imellem.

Strømpegarnet kradser absolut ikke. Det er derfor også velegnet til store luftige sjaler, babytøj og andet tøj, som skal bæres direkte på kroppen. Strømpegarnet har OEKO-TEX Standard 100 mærkning, hvilket betyder, at det er testet for skadelige stoffer.

miljøvenlig strømpegarn

Vi må ikke skrive at strømpegarnet er på udsalg, men det er faktisk så billigt at det kunne være på udsalg. Vi har fået garnet meget billigt pga. en trykfejl på banderolerne. Her er der angivet et højere indhold af polyamid end der faktisk er. Derfor kan du få den fantastiske mulighed at købe dette skønne strømpegarn på tilbud med min. 60% rabat :-)

  • materiale: 48% bomuld 39% uld 13% polyamid
  • løbelængde: ca 200 m/nøgle á 50 gram
  • antal tråde: 4-trådet garn
  • pris ved 50 gram: KUN 8 - 10 kr. 

 

Multifarvet strømpegarn - til strømper, sjaler og babytøj

Strømpegarn bruges ikke kun til at strikke strømper. Det er et slidstærkt og holdbart garn, som også er velegnet til beklædning eller sjaler. Det bløde garn kradser ikke og er derfor også velegnet som garn til babytøj. 

  • strikkegarn: pinde 2 - 3 mm (30 m x 42 rk = 10 x 10 cm)
  • hæklegarn: nål 2 - 3 mm
  • maskinstrikkegarn: spænding 8 - 9

 

GRATIS OPSKRIFTER TIL STRIK OG MASKINSTRIK

Køber du vores sommer strømpegarn, får du automatisk opskrifter med i købet. Opskrifterne finder du på din ordrebekræftelse, som et link til et .pdf dokument.

Du får IKKE tilsendt opskriften udskrevet/trykt på papir. Det håber vi, at du vil bære over med, for vi vil gerne give miljøet en håndsrækning ved at mindske papirforbruget.

Opskriften til sweateren er til maskinstrik, en enkelt opskrift er til hækling, mens de øvrige opskrifter er til håndstrik.

 

gratis opskrift på ankelstrømper

gratis opskrift på strikket sjalgratis opskrift på hæklet sjal

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God