Shetlandsuld garn (800g)

58

Materiale

100% uld

Løbelængde

4.000 m/kg (ca. 200 meter per 100 gram)

Form

på cones à min. 800g

Pris ved 50 gram

kun 12,50 kr.

Strik

3 - 4 mm (strikkefasthed: 19 m x 29 p = 10 x 10 cm) 

Hækling

nål 3 mm

Maskinstrik

højeste spænding

Vævning

trend og islæt

480,00 DKK 200,00 DKK

Ryd

480,00 DKK 200,00 DKK

Farveudvalg
This option is required
Shetlandsuld - armygrøn Armygrøn Shetlandsuld - havregryn Havregryn Shetlandsuld - kaffebrun Kaffebrun Shetlandsuld - koksgrå Koksgrå Shetlandsuld - muskatnød Muskatnød
Nulstil visning

Køb flere til en endnu bedre pris:

Antal10 +
Pris190,00 DKK
Varenummer H-D1 Kategorier ,

ET GODT TILBUD PÅ SHETLANDSULD

Med vores shetlandsuld garn får du et lækkert, blødt og let meleret uldgarn fra Shetlandsøerne. Det er et uldgarn, der egner sig rigtig meget til at stå imod de strabadser, som en våd og kold årstid nu kan byde på. Det er derfor et lækkert uld garn til  fx sweatere, huer, halstørklæder og vanter.

Garnet med uld er 1-trådet, der er filtet sammen, hvilket gør det ekstra blødt og luftigt. Vores Shetlandsuld garn er desuden et godt filtegarn, som du kan filte allerede ved 40 grader.

På trods af at det er et 1-trådet uldgarn vil det ikke trække skævt.

Shetlandsulden kan umiddelbart synes som et “hårdt” og kedeligt garn når du ser det. Årsagen til dette kedelige førstehåndsindtryk af garnet, at det indeholder lidt spindeolie, der er blevet tilsat i forbindelse med dets “tidligere liv” i tekstilproduktion. Denne spindeolie vil forsvinde når du vasker det. Der vil du opleve, at fibrene åbner sig og at du får et garn, der bliver meget blødere.

At det indeholder spindeolie er for i øvrigt en fordel for dig, der vil bruge det som garn til strikkemaskine. Det betyder nemlig, at du ikke vil få brug for at vokse garnet inden du kører det gennem maskinen.

Normalt vil du betale mindst 600 kr. per kilo for shetlandsk uld, men da dette er et restparti, kan vi gå helt ned til KUN til 250 kr. per kilo. Du sparer derved næsten 60%. Det er jo et rigtig godt tilbud på uldgarn / Shetlandsuld !

ULDGARN TIL SWEATERE, SJALER, HUER OG ANDET OVERTØJ

Shetlandsuld er velegnet til alle former for beklædning; sweatere, sjaler, cardiganer, huer, for ikke at forglemme babytøj. Ikke bare er det velegnet som vævegarn og strikkegarn, men også som hæklegarn. Fx kan du hækle et tæppe, som vi har en gratis opskrift til.

OPSKRIFT PÅ ET STRIKKET SJAL

Jena Kofoed har udviklet en opskrift til et sjal med vores Shetlandsuld. Opskriften kan du købe i hendes webshop.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shetlandsuld garn (800g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.