Shaggy plysgarn (1kg) – Hvid

Produktinformation:

Materiale

59% viskose 41% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 105 meter

Form

på cones á 1 kg

Pris ved 50 gram

12,50 kr.

Strik

pinde 4-6 mm

250,00 kr.

(12,50 kr. / 50 g)

Ikke på lager

Produktinformation:

Materiale

59% viskose 41% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 105 meter

Form

på cones á 1 kg

Pris ved 50 gram

12,50 kr.

Strik

pinde 4-6 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

1.977 l vand
15,5 kg CO2
6,0 KwH

Når du køber Shaggy plysgarn, er du med til at spare på verdens ressourcer. Garnet ernemlig et overskudsprodukt fra tekstilindustrien, så der bliver ikke brugt nær så mange ressourcer, som hvis det var nyfremstillet garn.

LANGHÅRET PLYSGARN

Hvor de pelsgarner, vi har haft som regel har været med alpaka eller bomuld, er dette her garn med viskose. Det er derfor et garn, hvor du får lidt shine. Det gør det bestemt ikke til et uinteressant garn, men derimod til et effektgarn, som du kan skabe spændende effekter med. Der tale om et pelslignende garn – såkaldt fake fur garn.

En ting, der gør det til et ekstra spændende effektgarn, er at det i alle farvevarianter, på nær den hvide, er et flerfarvet garn. Det er i og for sig et rigtig sjovt garn, du kan bruge til mange forskellige ting. Fx kan du bruge det til at strikke eller hækle fluffy bamser (der findes sågar en strikkebog om det). Du kan også bruge det til beklædning til fx festbluser og cardiganer. Eller du kan nøjes med at bruge det til at skabe effekter ved at peppe strik op med langhårede kanter.

På Pinterest kan du finde rigtig mange forslag til opskrifter med pelsgarn.

Det lodne garn har vi også gjort til et billigt garn – ja, til et rigtig godt tilbud på garn, for du kan spare ca. 64% af normalprisen. Den ligger på ca. 700 kr./kg, hvor vores ligger på kun 250 kr./kg. Det svarer til 12,50 kr. for 50 gram garn.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.