Rowan garn

Glæd dig til at kunne købe Rowan garn hos os. Som sædvanligt vil du kunne få garnet til supergode priser hos os, så hold øje med udvalget her. Vi vil lægge det op så snart vi har fået sorteret i det.

Viser alle 12 resultater

Tilbud på Rowan garn

Jubiiiii! Vi har fået den mulighed at blive Rowan garn forhandler. Det betyder at du vil kunne købe det både i vores webshop og i butikken, når vi holder åbent om torsdagen.

Det er toppen af poppen indenfor luksusgarn. Hvor der pt. kun er 2 online garn forhandlere i Danmark af dette garnmærke, har vi den fornøjelse at være den tredje og at være den aller, aller billigste!

Der er allerede nogle, du kan se her og der er et par stykker mere på vej. Det vil bestå af mange forskellige slags garner og restpartierne vil ligeledes komme i mange forskellige størrelser. Vi håber på at kunne tilbyde dig lækre sager her i webshoppen. Allerede nu kan du finde garn med fx yak uld, cashmere, merino eller hør.

Vær dog opmærksom på at fordi vi forhandler restpartier, er der også et begrænset antal i hvert garn. Nogle gange oplever vi at selvom der er en del tilbage, så kan der godt komme en kunde og købe det hele. Derfor bør du slå til med det samme hvis der er noget du kunne tænke dig. I og med at det er restpartier er der meget, meget lille chance for at vi får det igen.

Da der er tale om et restparti, kan vi heller ikke garantere at alt har samme indfarvning.

Skal det bare være “almindeligt” uldgarn, så har vi også det! 😀

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.