Bag of spring opskrift (Plummum)

Materiale

Løbelængde

Form

Pris ved 50 gram

Strik

Hækling

Maskinstrik

Vævning

40,00 DKK

[yith_ywdpd_quantity_table]
VarenummerOPS-PM-BOSKategorier, , ,

Knitted bag of spring er en fin lille taske, som du kan strikke op i løbet af et par aftener. Tasken kan bruges som en lille hverdags-clutch til opbevaring af mindre effekter og/eller kosmetik.

Tasken er nem at strikke og opskriften indeholder både diagram og en beskrivelse af bladmønsteret pind for pind, så alle kan være med.

Tasken strikkes på en supersmart måde – du strikker nemlig rundt nedefra og op, så du kommer helt til at undgå montering. Foruden bladmønsteret midt på den ene langside, strikkes tasken i perlestrik og taskens top i glatstrik.

Taskens størrelse er afhængig af det garn og pind du vælger at bruge. Du kan stort set bruge alt garn du har på lager, dog helst noget garn med modstandsstyrke.

Du skal kun bruge ca. 100 gram garn.

 

OM OPSKRIFTEN

Opskriften er lavet af Signe hos Plummum, er på dansk og sendes i pdf form. Du får IKKE en fysisk opskrift, men tilsendt et link til PDF-opskriften.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bag of spring opskrift (Plummum)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.