Morbærsilke - naturhvid

60 %

Materiale

100% morbærsilke

Løbelængde

ca. 2.000 m/kg (svarer til ca. 100 m per 50 g)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 40 kr.

Strik

p 4-5 mm (10 cm i glatstrik = 20 masker)

Hækling

nål 4-4,5 mm

Maskinstrik

grovstrikker

Vævning

trend og islæt

160,00 DKK1.200,00 DKK

Ryd

160,00 DKK1.200,00 DKK

Variant
This option is required
ca. 1,5 kg ca. 200 g ca. 1 kg
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
VarenummerV-B2Kategorier, ,

RENT SILKEGARN

Et smukt, blødt og lækkert silkegarn fra Italien. Det er et 3-trådet silkegarn, hvor de tre tråde er løst tvundne. Disse tre tråde består hver især af et større antal bløde silkefibre.

Morbærsilke er noget af det lækreste silke, du kan få til silkegarn. Det er silke, der er høstet fra silkekokonerne. Det giver dig et silkegarn, der kan holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren.

Silkegarnet kommer her i en tykkelse, der gør det lige til at tage på pindene uden at skulle gøre noget ekstra som fx at tage flere tråde sammen. Det er derfor yderst velegnet ikke bare som strikkegarn, men også som hæklegarn. Da det er på cone er det også lige til at bruge som maskingarn, hvis du har en grovstrikker. Herudover kan du også bruge det som vævegarn.

Garnet er i den samme løbelængde som Øko-tex silke viskose. I det garn har vi strikket en Ankers Sommerbluse (PetiteKnit). Det kan du bestemt også gøre med dette garn og endda få en mere luksuriøs udgave ud af det. Her skal du regne med at bruge ca. 300g til en str. M.

Garn til farvning

Hvis du vil have silkegarn til farvning er dette garn et rigtig godt bud. Det kommer på cones og du skal derfor vinde det op for at gøre det klar til farvning.

Godt tilbud på lukususgarn

Dette garn er et luksusgarn og er derfor ikke noget, der normalt sælges for en slik. Normalprisen for garnet ligger på ca. 2.000 kr./kg. Du slipper en hel del billigere her, faktisk meget billigere, for vores pris ligger på kun 800 kr./kg. Derved vil du spare 60%!

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Morbærsilke – naturhvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.