Merino sytråd 400 - sort/hvid

67

Materiale

90% merino 10% sytråd (polyester)

Løbelængde

4.000 m/kg (ca. 200 meter per 50 gram)

Form

på cones à varierende vægt

Pris ved 50 gram

kun 15 kr.

Strik

3 - 4 mm

Hækling

nål 4 mm

Maskinstrik

højeste spænding

Vævning

trend og islæt

360,00 DKK855,00 DKK 120,00 DKK285,00 DKK

Ryd

360,00 DKK855,00 DKK 120,00 DKK285,00 DKK

Variant
This option is required
ca. 400 g ca. 650 g ca. 700 g ca. 950 g
Nulstil visning
Varenummer H-A2 Kategorier , , ,

ET GODT TILBUD PÅ MERINO ULDGARN

Et spændende merino uldgarn fra Italien – Navnet på uld garnet må forekomme misvisende, for det har nemlig intet med syning at gøre. Faktisk er det et strikkegarn, hæklegarn, vævegarn, garn til strikkemaskine, eller hvad du nu vil bruge det til.

Det er et uldgarn, hvor en tykkere hvid uldtråd bliver holdt sammen af tynde, sorte sytråde. Det giver garnet en rigtig flot tekstur, hvor den sorte sytråd danner kontrast med farven i uldfibrene.  Netop denne fine tekstur gør garnet ideelt som strikkegarn til en Ingen Dikkedarer (PetiteKnit) og andre, enkle modeller, hvor der anvendes  almindelig glatstrik.

Merino garnet indeholder spindeolie. Det er en fordel for dig, der vil bruge det som garn til strikkemaskine. Det betyder nemlig, at du ikke vil få brug for at vokse garnet inden du kører det gennem maskinen.

Normalt vil du betale mindst 900 kr. per kilo for denne slags garn, men da det er et restparti, kan vi gå helt ned til KUN til 300 kr. per kilo. Du sparer derved en tredjedel af markedsprisen. Det er jo et rigtig godt tilbud på uldgarn!

ULDGARN TIL SWEATERE, SJALER, HUER OG ANDET OVERTØJ

Uld garnet er velegnet til alle former for beklædning; sweatere, sjaler, cardiganer, huer, for ikke at forglemme babytøj. Ikke bare er det velegnet som vævegarn og hæklegarn, men også som strikkegarn. Fx har en af vores kunder brugt dette garn til at strikke Ragnhild Sweater fra Knit by Siv på pind 9 mm. Her har hun taget 2 tråde garnet af garnet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Merino sytråd 400 – sort/hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.