Kursus i syrefarvning v/ Charlotte Spagner

Materiale

Løbelængde

Form

Pris ved 50 gram

Strik

Hækling

Maskinstrik

Vævning

1.600,00 DKK

Ryd

1.600,00 DKK

Variant
This option is required
Lørdag 23/10/2021
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , ,

LÆR AT FARVE GARN

Kursus i syrefarvning hos Garnspecialisten i Kokkedal. Kurset er for både for dig, der ikke har erfaring med garnfarvning og for dig, der er erfaren, men har brug for nye input.

På kurset vil du blive undervist af Charlotte fra Handdyed.dk. Hun vil lægge ud med en teoretisk gennemgang af forskellige animalske fibre. Samtidig vil du også få en lille intro til farvelære.

Herefter vil du sammen med Charlotte gennemgå flere forskellige farveteknikker.

Pris

Prisen for deltagelse i kurset er 1600 kr. pr. person. Alle materialer er inkluderet i prisen (dvs. forskellige typer garn, farvestof, mm.). Herudover vil vi sørge for kaffe, te, frugt og småkager.

Frokosten står for egen regning og som du skal være velkommen til at medbringe. Det er som sådan det eneste ud over dig selv at du behøver at medbringe 🙂 Vi sørger nemlig også for gryder, handsker, støvmasker, mm., som du skal bruge i forbindelse med farvning.

Du skal være velkommen til at medbringe dit eget garn. Vi kan dog ikke garantere for resultatet af det. På kurset vil du som udgangspunkt få minimum 6 x 100 g garn med hjem. Der vil være en del forskellige kvaliteter at vælge imellem.

Hvor og hvornår?

Det vil foregå kl. 11:00-17:00 på den dato, du har valgt. Undervisningen vil finde sted i Garnspecialistens dejlige, lyse lokaler på Brønsholmvej 26, Kokkedal.

Du kan vælge en af flg. datoer så længe der er plads på holdet:

  • Fredag den 24. september
  • Lørdag den 23. oktober

Der er plads til max. 11 deltagere for at vi kan foretage de fornødne forholdsregler i forhold til corona. Forudsætningen for at deltage er dog at du kan fremvise et gyldigt coronapas. Vi stiller håndsprit til rådighed.

Framelding:
Du kan uden omkostning framelde dig kurset indenfor 14 dage fra bestillingsdatoen.
Ved senere framelding, dog senest 14 dage før kursusstart, opkræves et administrationsgebyr på 10% af kursusafgiften.
Framelder du dig senere end 14 dage før kursusstart, er tilmeldingen bindende – uanset årsag – og betalingen kan ikke refunderes, beklager.
Din kursusplads kan dog uden omkostning overføres til en anden deltager.

Aflysning:
Hvis kurset ikke kan gennemføres (f.eks. der ikke er nok tilmeldinger eller af andre årsager), forbeholder Garnspecialisten sig ret til at aflyse det. Ved aflysning vil et eventuelt indbetalt beløb blive refunderet til dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kursus i syrefarvning v/ Charlotte Spagner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.