Pris: DKK 130,00
Varenummer: 2-E2
Lagerstatus: 12

Tilvalg / varianter

Billigt hør/bomuld båndgarn fra Italien

Båndgarnet er et fladt garn i en lækker blanding af bomuld og hør. Samtidig har det et lettere chunky look uden at der følger en tilsvarende tyngde med. Bomuld hørgarnet er krympefrit, så du kan roligt vaske det i vaskemaskinen ved 40 grader på et almindelig vaskeprogram. Farven hedder kit. 

  • materiale: 30% hør 70% bomuld
  • løbelængde: ca. 1,700 m/kg (ca. 85 meter per 50 gram)
  • levering: på cones (vælg vægt i menuen)
  • pris per 50 gram: KUN 10 kr

washing instructions - cotton

 

Båndgarn til vævning, strik og hækling

Båndgarnet er i en tynd og let kvalitet og er dermed et rigtigt godt valg til sommerbluser, tørklæder, sjaler eller babytøj. Desuden er båndgarnet også et godt valg som vævegarn, strikkegarn, hakke- eller hæklegarn. 

  • vævegarn: trend og islæt 
  • håndstrikkegarn: pind 5 - 6 mm
  • hæklegarn: nål 5 mm

 

Gratis strikkeopskrift

Køber du en cone af vores cottolin bomuld hørgarn, får du automatisk en opskrift på denne her fine sommerbluse gratis med. En cone er nok til en trøje i L/XL. Opskriften kommer i form af et link til en pdf download, som du kan se i din ordrebekræftelse, samt når du logger ind på din Garn Specialistens konto under "Mine downloads". 

Du får ikke tilsendt opskriften udskrevet/trykt på papir. Det håber vi, at du vil bære over med, for vi vil gerne give miljøet en håndsrækning ved at mindske papirforbruget.

Opskriften er oprindeligt udviklet til noget bomuldsgarn, men med den samme løbelængde som cottolin garnet. Du erstatter derfor blot garnet i opskriften med cottolin garnet.

 

Strikkeopskrift på sommerbluse - opskrift gratis ved køb af garn

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God