Fancy hør (1kg)

67

Materiale

69% hør 27% polyamid 4% lurex

Løbelængde

ca. 8.000 m/kg

Form

på cones à min. 800g

Pris ved 50 gram

kun 10 kr.

Strik

flere tr sammen eller som følgetråd

Hækling

flere tr sammen eller som følgetråd

Maskinstrik

sp 4

Vævning

trend og islæt

600,00 DKK 200,00 DKK

Ryd

600,00 DKK 200,00 DKK

Fancy hør variant
This option is required
Armygrå/guld Armygrå/guld Denimblå/sølv Denimblå/sølv Grøn/sølv Grøn/sølv Guld Guld Kit/guld Kit/guld Koboltblå/sølv Koboltblå/sølv Lys blålilla/sølv Lys blålilla/sølv Lyseblå/sølv Lyseblå/sølv Navy/sølv Navy/sølv Pastel lyserød/guld Pastel Lyserød/guld Pink/guld Pink/guld Rød/guld Rød/guld Sort/sølv Sort/sølv Turkis/sølv Turkis/sølv
Nulstil visning
Varenummer H-I4 Kategorier , , ,

KULØRT HØRGARN MED GLIMMER

Hørgarn i flotte, glade farver med lidt lurex, der giver bling-effekt i garnet. Det er et hørgarn fra Italien du enten kan bruge som følgetråd eller ved at tage flere tråde sammen. Som vævegarn kan du bruge det både til trend og islæt. Du bliver heller ikke snydt hvis du er maskinstrikker, for det er også velegnet som garn til strikkemaskine.

Når vi ser hørgarnet får vi “våde drømme” om flotte sommerbluser med bling. Hør har nemlig den fantastiske egenskab at det er temperaturregulerende. Samtidig er det også et meget holdbart materiale. Du kan fx bruge det som følgetråd til noget bomuldsgarn, for bomuld og hør spiller rigtig godt sammen. Begge er naturmaterialer og hvor hør har en tendens til at krølle kan bomulden modvirke det.

Dette flotte hørgarn går til en normalpris på ca. 600 kr./kg. Garnet hos os er fra et restparti og du får derfor en langt bedre pris her. Du kan nemlig spare ca. 67% ved at købe hørgarnet her, for vores pris ligger på 200 kr./kg.

Vaskeanvisning til bomuldsgarn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fancy hør (1kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.