Colibri strømpegarn (50g)

Fast lav pris

Materiale

80% merino superwash 20% nylon

Løbelængde

ca. 200 meter per 50 gram

Form

i nøgler à 50 gram

Pris ved 50 gram

kun 20 kr.

Strik

pinde 2,5 - 3 mm

Hækling

nål 2,5 - 3 mm

Maskinstrik

høj spænding

Vævning

trend og islæt

20,00 DKK

20,00 DKK

Variant
This option is required
Koksgrå Rød Sort
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

SUPERWASH ULDGARN

Uldgarn til små penge! Og det er tilmed et luksusgarn i strømpegarnsklassen! Er du hoppet med på den nye dille med at strikke strømper? Så er dette garn nemlig et oplagt valg. Det passer både til Everyday Socks og Ruffle Socks (begge opskrifter er fra PetiteKnit). Tager du to tråde af garnet, kan du bruge det til Sunday socks.

Garnet er nemlig et standard strømpegarn og passer derfor til mange af de opskrifter, der findes til strømper. Samtidig kan det klassificeres som et luksusgarn i og med at ulden i garnet er merinould. Endvidere er det superwash behandlet, så du kan smide det i vaskemaskinen på 30 grader.

Strikkegarn til pind 3mm

Da garnet indeholder merinould er det et blødt garn. Så du behøver ikke at begrænse dig til strømpestrikning med det. Fx kan du supplere op med en følgetråd for at gøre det lidt “tykkere” eller mere luftigt. Så kan du bruge det til sweatere og huer og hvad du nu skulle få lyst til med det.

Zuzana har brugt uldgarnet på p 3,5 mm til Willums Selebukser (PetiteKnit). Den strikkede hun i str. 6-9 mdr. og brugte cirka 80g garn.

Godt tilbud på uldgarn

Her kan du spare ca. 60% på uldgarnet. Det har nemlig en markedspris på ca. 50 kr. per nøgle, hvor den hos os ligger på kun 20 kr.

Grunden til at vi kan give dig et så godt tilbud på garnet er nemlig at det er et restparti. Det betyder så til gengæld at der er et begrænset antal på lager, så vær sikker på at få købt det du skal bruge. Du kan nemlig ikke være sikker på at der er mere tilbage på et senere tidspunkt.

 

 

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Colibri strømpegarn (50g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.