Colibri strømpegarn (50g)

60 %

Materiale

80% merino superwash 20% nylon

Løbelængde

ca. 200 meter per 50 gram

Form

i nøgler à 50 gram

Pris ved 50 gram

kun 20 kr.

Strik

pinde 2,5 - 3 mm

Hækling

nål 2,5 - 3 mm

Maskinstrik

høj spænding

Vævning

trend og islæt

50,00 DKK20,00 DKK

Ryd

50,00 DKK20,00 DKK

Variant
This option is required
KoksgråRødSøgrønSort
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
VarenummerH-M0Kategorier, ,

SUPERWASH STRØMPEGARN

Strømpegarn til små penge! Og tilmed et luksusgarn i strømpegarnsklassen! Er du hoppet med på den nye dille med at strikke strømper? Så er dette strømpegarn nemlig et oplagt valg. Det passer både til Everyday Socks og Ruffle Socks (begge opskrifter er fra PetiteKnit).

Strømpegarnet er nemlig et standard strømpegarn og passer derfor til mange af de opskrifter, der er til strømper. Samtidig kan det klassificeres som et luksusgarn i og med at ulden i garnet er merinould. Samtidig er det superwash behandlet, så du kan smide det i vaskemaskinen på 30 grader.

Strikkegarn til pind 3mm

Da garnet indeholder merinould er det et blødt garn. Så du behøver ikke at begrænse dig til strømpestrikning med det. Fx kan du supplere op med en følgetråd for at gøre det lidt “tykkere” eller mere luftigt. Så kan du bruge det til sweatere og huer og hvad du nu skulle få lyst til med det.

Godt tilbud på strømpegarn

Her kan du spare ca. 60% på strømpegarnet. Det har nemlig en markedspris på ca. 50 kr. per nøgle, hvor den hos os ligger på kun 20 kr.

Grunden til at vi kan give dig et så godt tilbud på uldgarnet er nemlig at det er et restparti. Det betyder så til gengæld at der er et begrænset antal på lager, så vær sikker på at få købt det du skal bruge. Du kan nemlig ikke være sikker på at der er mere tilbage på et senere tidspunkt.

 

 

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Colibri strømpegarn (50g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.