Cewec Trinidad strømpegarn (50g)

Fast lav pris

Materiale

75% superwash uld 25% polyamid

Løbelængde

ca. 210 meter per 50 gram

Form

nøgler à 50 gram

Pris ved 50 gram

kun 25 kr.

Strik

pinde 2,5 - 3 mm (ca. 10 cm = 28 m)

Hækling

nål 2 -3 mm

Maskinstrik

sp 8 - 9

Vævning

trend og islæt

25,00 DKK

Ryd

25,00 DKK

Varianter
This option is required
Trinidad25 Fv25
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

FARVESKIFTENDE SUPERWASH GARN

Fra Cewec har vi fået dette restparti  hjem med et skønt uldgarn, der kommer i mange farver. Det er et farveskiftende strømpegarn, hvor der er lange farveskift. Disse farveskift giver striber i dit garnprojekt, men hvor der er bløde overgange mellem striberne. Hvordan disse striber vil tage sig ud når du bruger uldgarnet til strikkede strømper, vil du kunne se på nogle af billederne for de enkelte farvevarianter.

Uldgarnet er 2-trådet og indeholder polyamid. Det er med til at give garnet styrke, hvilket kan være ret nødvendigt hvis det skal kunne klare en omgang fodsved 😉 Samtidig er det superwash-behandlet, hvilket betyder at du roligt kan give det en tur i vaskemaskinen. Det giver også den egenskab, at garnet er hårdført og at dine garnprojekter derfor vil kunne holde formen når de er i brug.

Selvom det er et strømpegarn, er det uldgarn, som ikke alene er velegnet som garn til strømper, men også alt muligt andet. Dvs. det egner sig til alle de projekter, hvor du ellers ville bruge “almindeligt” uldgarn. Dvs. til hyggetæpper, bluser/sweatere, halstørklæder, huer og meget andet. Fx har en af vores kunder brugt det til Lettere End Du Tror Sweateren (OhLand), hvor hun har strikket den sammen med en fluffy følgetråd.

Du kan også bruge uldgarnet til Mælkebøttenederdelen (PetiteKnit). Her har vi brugt ca. 155 gram til str. 6/7 år.

Tilbud på uldent garn

Det er et rigtig godt tilbud du kan få på strømpegarnet / uldgarnet her. Det går til en normalpris på 38 kr. pr. nøgle, men vores pris er kun 25 kr. pr. nøgle. Dvs. du sparer 34% af normalprisen.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cewec Trinidad strømpegarn (50g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.