Cewec Cataluna (50g)

52

Materiale

100% ufarvet uld

Løbelængde

ca 115 meter per 50 gram

Form

bundter à 50 gram

Pris ved 50 gram

kun 20 kr.

Strik

p 5 mm

Hækling

nål 4-5 mm

Maskinstrik

grovstrikker

Vævning

trend og islæt

42,00 DKK 20,00 DKK

Ryd

42,00 DKK 20,00 DKK

Farveudvalg
This option is required
Cataluna - brun Brun Cataluna - lysbrun Lysbrun
Nulstil visning

Køb flere til en endnu bedre pris:

Antal20 +
Pris18,00 DKK
Varenummer H-F0 Kategorier ,

BLØDT NATURGARN

Dette naturgarn er 100% naturligt, for det er hverken farvet eller superwash behandlet. Farverne i garnet er naturlige på den måde, at de kommer fra fårene i den farve Vorherre har skabt deres uldne pels. Fårene har græsset på skråningerne i Catalonien, deraf navnet Cataluna.

  • BRUN = nr. 14

Cataluna uldgarnet er et let, blødt og luftigt garn. Da det nu er et naturgarn skal det også behandles efter naturens foreskrifter. Du ville jo aldrig give fårene et lag med strygejernet, vel? Eller udsætte dem for kemisk rens? Disse foreskrifter gælder også for dette uldgarn.

Ren ny uld er i og for sig selvrensende. Du kan derfor nøjes med at lufte det for at friske det op. Skulle det få brug for at blive vasket, skal det håndvaskes med en mild sæbe. Her kan vi anbefale vores kokossæbe.

Hvor normalprisen for dette uldgarn ligger på ca. 42 kr. pr. bundt,  får du det som et godt tilbud til kun 20 kr. og sparer derved over 50% af normalprisen. Benytter du dig af mængderabatten vil du opnå en endnu større besparelse.

NATURGARN MED OPSKRIFTER

Uldgarnet er fortræffeligt til rigtig mange former for beklædning. Skulle du mangle inspiration til hvordan du skal bruge garnet, har vi et udpluk af opskrifter til salg. Disse opskrifter er udviklet lige netop til dette garn. Det har en strikkefasthed på 19 m = 10 cm på pinde 5mm.

Garnet er ikke alene velegnet som strikkegarn, men er også som hæklegarn eller vævegarn. Vil du bruge det som maskinstrikkegarn kan du muligvis strikke det på højeste spænding på en standardstrikker, men der skal sandsynligvis en grovstrikker til det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cewec Cataluna (50g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh... du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

FÅ 10% RABAT

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.