Bristol merino mohair (900g)

Materiale

63% merino 30% mohair 7% polyamid

Løbelængde

ca. 3.000 m/kg (svarer til ca. 150 meter per 50 gram)

Form

på cones à ca. 900g

Pris ved 50 gram

kun 40 kr.

Strik

pind 4-5 mm (strikkefasthed pr. 10 cm glatstrik = 17 m på pind 5 mm)

Hækling

nål 3,5-4 mm

Maskinstrik

grovstrikker

Vævning

trend og islæt

720,00 DKK

Ryd

720,00 DKK

Variant
This option is required
Cerise Fuchsia Koboltblå Sart gul
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

FLERFARVET MERINOGARN MED MOHAIR

Et rigtig flot 4-trådet merino uldgarn, hvor der også indgår mohair og polyamid. Sidstnævnte er med til at give garnet styrke. De 4 tråde i garnet er i hver sin farve og hvilke farver det er, er selvfølgelig afhængig af hvilken farve du vælger. Det kan du blive klogere på ved at tjekke listen længere nede på siden.

Garnet minder rigtig meget om Derby merino mohair. Dog er der noget mere mohair i dette her garn og det kommer også til udtryk med skønne, hvide strithår, der giver garnet et let luftigt udseende. Denne hvide tråd går nemlig igen i alle farvevarianterne. Garnet indeholder ligesom Derby-garnet mohair. Er du vild med den slags garn er du nok interesseret i at tage et kig på vores udvalg af garn med mohair.

Til pinde 4-4,5 mm er der mange muligheder med dette garn. Brug det til cardiganer, veste, sweatere, huer, halstørklæder eller hvad der nu falder dig ind. Du kan bruge det både som strikkegarn, hæklegarn, vævegarn og maskingarn (grovstrikker).

Susanne har brugt det som strikkegarn til en halsedisse. Her har hun brugt opskriften til Vinterhætte (Knitting for Olive), men hvor hun har udeladt hætten og i stedet erstattet den med en ribkant, der kan foldes om. Den strikkede hun i str. barn og har brugt ca. 65 g gram på pind 5 mm.

Markedsprisen på dette garn ligger på ca. 1.600 kr./kg, men vi forhandler jo kun restpartier. Du kan derfor få garnet meget billigere her, nemlig til kun 800 kr./kg, hvilket svarer til 720 kr. for en cone med ca. 900g. Du sparer derved 50%!

Farvebeskrivelse

Koboltblå: Koboltblå, hvid, sort, vinrød

Fuchsia: Fuchsia, hvid, sort, lilla

Sart gul: Sart gul (2 tråde), hvid, grå

Cerise: Cerise, hvid, sort, lilla.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bristol merino mohair (900g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.