Bourettesilke (1kg)

60

Materiale

100% råsilke

Løbelængde

9.500 m/kg (475 meter per 50 gram)

Form

på cones à 900g - 1kg

Pris ved 50 gram

kun 10 kr.

Strik

som følgetråd

Hækling

nål 1 - 2 mm

Maskinstrik

sp 4 - 6

Vævning

trend (forsigtigt) og islæt

500,00 DKK 200,00 DKK

Ryd

500,00 DKK 200,00 DKK

Råsilke farvevariant
This option is required
Appelsin Appelsin Armygrå Armygrå Fersken Fersken Granitgrå Granitgrå Indigoblå Indigoblå Khaki mix Khaki mix Limegul Limegul Pistacie Pistacie
Nulstil visning

Køb flere til en endnu bedre pris:

Antal10 +
Pris180,00 DKK
Varenummer H-F3 Kategorier ,

LÆKKERT SILKEGARN

Med dette 1-trådet 100% bourettesilkegarn fra Italien får du et lækkert og lidt nupret garn. Der er en del farvevarianter at vælge imellem. Fælles for dem alle er at de hver især har et flot og meleret farvespil.

Bourettesilkegarn kan betegnes som et bæredygtigt garn idet det er baseret på overskudmaterialer. Når man producerer helsilkegarn hasper man de fineste silketråde af silkepupperne. Det, der bliver tilbage, bruger man så til at producere bourettesilken.

Bourettesilke/råsilke har den fantastiske egenskab at det er et tempererende materiale. Det vil derfor føles kølende mod din hud, når det er varmt. Omvendt vil det give varme når kviksølvet ikke står så højt i termometeret.

Normalprisen for denne type silkegarn er helt oppe og ringe på 500 kr./cone, men hos os skal du blot af med 200 kr./cone. Således sparer du 60% af markedsprisen.

LÆKKERT SOMMERGARN

Med dette råsilke garn har du det perfekte garn til lette toppe, babytøj, luftige sjaler og mange andre former for sommertøj.

1 anmeldelse af Bourettesilke (1kg)

  1. Inge Bach Kofoed

    Det færdige resultat er super lækkert, og dejligt at have på. Jeg vasker mine trøjer i vaskemaskinen i vaskepose, og de har ikke forandret sig overhovedet. Et meget lækkert garn til prisen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh... du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

FÅ 10% RABAT

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.