Flerfarvet bomuld 8/4 (50g)

47

Materiale

100% bomuld

Løbelængde

ca. 155 meter per 50 gram

Form

i nøgler à 50 gram

Pris ved 50 gram

kun 8 kr.

Strik

pinde 2.5 - 3.5 mm

Hækling

nål 2 - 3 mm

Maskinstrik

høj spænding

Vævning

trend og islæt

15,00 DKK 8,00 DKK

Ryd

15,00 DKK 8,00 DKK

Farve
This option is required
Bomuld 8/4 Grøn/Rød/Orange Grøn/Rød/Orange Bomuld 8/4 Violet/Grøn/Hvid Violet/Grøn/Hvid
Nulstil visning
Varenummer H-D0 Kategorier ,

FLERFARVET BOMULDSGARN

Billigt bomuldsgarn, hvor du får flere flotte farver i en garnnøgle. Her er der to varianter at vælge imellem. Den ene er i hvid, violet og mørkegrøn, mens den anden variant byder på en sammensætning af flere farver. Disse farver er bl.a. orange, hvid, rød og grøn.

Bomuldsgarnet er 100% bomuld produceret i EU. Det er 8-trådet og har samme løbelængde som bomuld 8/4. Med denne løbelængde er der masser af opskrifter, som du kan bruge til dette garn. Det er for iøvrigt et bomuldsgarn, som du kan bruge til alle former for håndarbejde. Desuden tåler det maskinvask, hvilket jo er et krav for garn til beklædning.

Bomuldsgarn sælges normalt til ca. 15 kr per garnnøgle. Hos os kan du købe bomuldsgarnet til en pris, der hos andre er når det er på tilbud, men her hos os er det vores sædvanlige prisleje, nemlig til kun 8 kr. pr. nøgle. Du sparer derfor ca. 50%.

FLOT STRIKKE- OG HÆKLEGARN

Bomuldsgarnet er yderst velegnet som strikkegarn og hæklegarn til alle former for beklædning, karklude, babytøj, interiør, tøj, osv.

GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER

Pia fra fiftyfabulous.dk har udviklet opskriften til denne søde 80’er-inspirerede sommerbluse i bomuld 8/4. Der går kun 5-6 nøgler til den og da garnet kun koster 8 kr. pr. nøgle (50g) hos os, vil du kunne få en bluse, som kan holde sig pænt inde for rammerne i et meget stramt budget. Klik på billedet for at komme til den gratis strikkeopskrift.

Derudover har hun også udviklet opskriften til en sommertop. Den skal du bruge 7-10 nøgler af bomuldsgarnet afhængig af hvilken størrelse, du vælger at strikke den i.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flerfarvet bomuld 8/4 (50g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh... du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

FÅ 10% RABAT

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.