Bomuld 8/4 Øko-Tex (4x50g)

50

Materiale

100% bomuld

Løbelængde

ca. 120 meter per 50 gram

Form

i 4 nøgler à 50 gram

Pris ved 50 gram

kun 6 kr.

Strik

pinde 3-4 mm

Hækling

nål 3 mm

Maskinstrik

høj spænding

Vævning

trend og islæt

48,00 DKK 24,00 DKK

Ryd

48,00 DKK 24,00 DKK

Bomuld farvevariant
This option is required
Okkergul Okkergul
Nulstil visning
Varenummer H-K0 Kategorier ,

BILLIGT BOMULDSGARN

Bomuldsgarn med bomuld og intet andet, som er EU-produceret. Bomuldsgarnet er 5-trådet og har en løbelængde, der svarer til bomuldsgarn 8/4.

Her følger der en gratis opskrift med, som enten er en hækleopskrift eller en strikkeopskrift. Vælger du farvevarianten ‘brunlilla/æblegrøn’ får du en hækleopskrift til en dækkeserviet med en “holder” til bestikket. De øvrige farvevarianter er med en strikkeopskrift på en sommertop. Begge opskrifter er på flere forskellige sprog. OBS! Den viste gule top er ikke strikket efter den ovennævnte opskrift, men efter opskrift fra GirlyKnits.

Bomuld 8/4 er et bomuldsgarn med en løbelængde, der passer til rigtig mange opskrifter. Samtidig kan det bruges til alle garndiscipliner. Endvidere tåler det maskinvask ved 30 grader.

Bomuldsgarn sælges normalt til ca. 10-15 kr per garnnøgle. Hos os kan du købe bomuldsgarnet til en pris, der hos andre er når det er på tilbud, men her hos os er det vores sædvanlige prisleje, nemlig til kun 6 kr. pr. nøgle (ved køb af 4 nøgler). Du sparer derfor ca. 50%.

Garnet er certificeret med ØKO-TEX 100 mærke.

OBS! Der kan forekomme forskellige indfarvninger – Bestiller du flere pakker vil vi gøre vores bedste for, at du får den samme indfarvning i alle pakker. Dog vil indfarvningen i de 4 nøgler i den enkelte pakke altid være den samme.

FLOT STRIKKE- OG HÆKLEGARN

Bomuldsgarnet er yderst velegnet som strikkegarn og hæklegarn til alle former for beklædning, karklude, babytøj, interiør, tøj, osv.

GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER

Pia fra fiftyfabulous.dk har udviklet opskriften til denne søde 80’er-inspirerede sommerbluse i bomuld 8/4. Der går kun 5-6 nøgler til den og da garnet kun koster 6 kr. pr. nøgle (50g) hos os, vil du kunne få en bluse, som kan holde sig pænt inde for rammerne i et meget stramt budget. Klik på billedet for at komme til den gratis strikkeopskrift.

Derudover har hun også udviklet opskriften til en sommertop. Den skal du bruge 7-10 nøgler af bomuldsgarnet afhængig af hvilken størrelse, du vælger at strikke den i.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bomuld 8/4 Øko-Tex (4x50g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.