Bomuldsbåndgarn 200 (1kg)

67 %

Materiale

100% bomuld

Løbelængde

2.000 m/kg (ca. 100 meter per 50 gram)

Form

på cones à ca. 900-1500g

Pris ved 50 gram

kun 10 kr.

Strik

pind 6-7 mm (strikkefasthed på 10 cm= 16-17 masker)

Hækling

nål 5,5 -6 mm

Maskinstrik

grovstrikker sp 3

Vævning

trend og islæt

600,00 DKK200,00 DKK

Ryd

600,00 DKK200,00 DKK

Variant
This option is required
AbsintgrønBlåElefantbrunHindbærIngefærKaffeLillaMangoMarineblåMørkegrønOrangePebermyntePinkRødSortViolet
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
VarenummerV-E1Kategorier,

TYKT BOMULDSGARN

Har du haft et kig på Chunky bomuld, men tænkt at det var for tykt? Og har du kigget på Tyndt båndgarn og tænkt at det var for tyndt. Og har du kigget på de to garner og tænkt at det var rigtig ærgerligt, for de har lige de farver, du gerne vil have? Jamen, så ligger lige det rigtige garn måske her.

Dette bomuldsgarn har nemlig mange af de samme farver som de to andre nævnte bomuldsgarner. Ydermere har det en løbelængde, der ligger mellem de to 🙂

Du kan bruge det både til strik, hækling og vævning. Fx kunne du bruge det som strikkegarn til en Novice Sweater (PetiteKnit), hvor du kombinerer garnet med en tynd følgetråd. Her vil Fluffy mohair følgetråd og Børstet mohair – bleget hver især passe godt til.

Alene giver bomuldsgarnet en strikkefasthed på 10 cm = 17 m på p 6, mens det med Fluffy mohair følgetråd og Børstet mohair ender med en strikkefasthed på 10 cm = 14 m. Den første på p 6 og den anden på p 7 mm.

Med en strikkefasthed på 14 m passer det derfor perfekt til en Novice Cardigan – Chunky Edition (PetiteKnit) og Sweater No. 6 (My Favorite Things Knitwear). Sidstnævnte har Susanne strikket i str. L i farven ‘elefantbrun’ (se billedgalleriet her på siden) og har brugt ca. 450g af garnet.

Prisen på bomuldsgarnet ligger normalt på ca. 600 kr./kg. Her skal du kun af med 200 kr./kg, så du sparer ca. 67% af markedsprisen. OBS! Kiloprisen er en cirka angivelse, for du kan få en cone med garn, der vejer fra 900 og helt op til 1500 gram!

Vaskeanvisning til bomuldsgarn

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bomuldsbåndgarn 200 (1kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.