Bomuld Tricolore (1kg)

67 %

Materiale

90% bomuld 10% polyamid

Løbelængde

3.500 m/kg (ca. 175 meter per 50 gram)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 10 kr.

Strik

pinde 3 mm (10 cm = 23-24m)

Hækling

nål 3 mm

Maskinstrik

sp 8-9

Vævning

trend og islæt

600,00 DKK200,00 DKK

Ryd

600,00 DKK200,00 DKK

Varianter
This option is required
BT - LerjordLerjordBT - PerlebygPerlebygBT - PetrolbrunPetrolbrunBT - Salt & PeberSalt og peberBT - StenbiderrognStenbiderrognBT - TordenTordenBT - Vild laksVild laksBT - WunderbaumWunderbaum
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
VarenummerH-L2Kategorier, ,

BOMULDSGARN MED FLOT STRUKTUR

Et flot flertrådet bomuldsgarn fra Italien, der samtidig også er et flerfarvet bomuldsgarn. I garnet er nogle tråde tynde og andre en del tykkere. De tykkeste tråde er dem, der bidrager med farve til garnet og hvor der kan være flere farver. De tynde tråde i garnet er derimod hvide. Alle trådene er twistet sammen og giver et flot farvemix.

Bomuldsgarnet har et mindre indhold af polyamid, hvilket er med til at gøre det til et stærkere og mere holdbart garn. Du kan bruge det både som vævegarn, garn til strikkemaskine og som hæklegarn og strikkegarn. Brug det for eksempel til kortærmede og langærmede sommerbluser.

Mette, som du kan følge på Instagram (@garnerier), bruger det som hæklegarn og har hæklet en bidering med kaninører (Trolleungen), såvel som Elinas Sommerbody (Hvieds verden).

Vil du give det et uldent touch, kan du strikke det sammen med Børstet mohair. Det gjorde vi på pind 4 mm og fik en strikkefasthed på 10 cm = 16 masker, som efter vask havnede på 15 masker. Brug det fx til en Rosie Top (UhlalaKnit) og tilføj evt. en glimmertråd. Denne glimmertråd kunne være Glimmergarn med hør.

Dette flotte garn ville gå til en normalpris på ca. 600 kr./kg. Her kan du få det meget, meget billigere. Faktisk kan du spare ca. 66% af normalprisen, så din pris her ligger på kun 200 kr./kg.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bomuld Tricolore (1kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.