Børstet mohair alpakagarn (200g)

Materiale

28% mohair 28% alpaka 24% merino 20% polyamid

Løbelængde

ca. 2.000 m/kg (ca. 400 meter per 200 gram)

Form

i bundter à ca. 200g

Pris ved 50 gram

kun 25 kr.

Strik

pind 5-7 mm (strikkefasthed (p 6mm) på 10 cm = 12 masker)

Hækling

nål 5 - 6 mm

Maskinstrik

Vævning

trend/islæt

80,00 DKK

Ryd

80,00 DKK

Variant
This option is required
Armygrå Chokolade Grå Kamouflage Nougat Rødbede Tapenade
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

LUFTIGT ULDGARN

Et rigtig spændende uldgarn, der er rigtig vamset. Da det indeholder både mohair, alpaka og merino kan det derfor betegnes som et luksusgarn.

Det er et rustikt garn da dets mohair ikke kommer fra unge geder. Så når man rører ved det minder det derfor om Lettlopi garn. Alle farvevarianterne i dette garn er mere eller mindre melerede. Nogle i sådan en grad at de faktisk er to-farvede.

Skal du bruge det som strikkegarn til en sweater skal du regne med at bruge 2 bundter til de fleste størrelser. Gry har brugt det til en alternativ udgave af Saturday Night Sweater (PetiteKnit). Hvor hun skulle have brugt pind 5 og 6 mm endte hun i kampens hede med at bruge 5 og 7 mm. Hun fik derfor en strikkefasthed på 10 cm = 10 masker og det gjorde skam ikke noget.

Godt tilbud på uldgarn

Markedsprisen for denne type garn ligger på ca. 240 kr. pr. bundt, hvor du her kun skal punge ud med 80 kr. Du sparer derved ca. 67% af markedsprisen og samtidig giver du et bidrag til den cirkulære økonomi. Det er nemlig mere bæredygtigt at købe dit garn her, da vi i modsætning til de traditionelle garnforretninger ikke sælger ny-produceret garn. Vores garn er derimod restgarner fra tekstilindustrien.

 

OBS! Garnet kommer i bundter og skal derfor vindes op før du bruger det. Har du ikke prøvet at vinde garn op før eller haft problemer med det, kan vi anbefale dig at følge vores vejledning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Børstet mohair alpakagarn (200g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.