Pris: DKK 55,00 DKK 25,00
Mængderabat:
  • Ved køb af 20 eller flere: DKK 22,00
  • Ved køb af 50 eller flere: DKK 20,00
Varenummer: 3-Fx
Lagerstatus: 220

Tilvalg / varianter

Baby garn som strikkegarn og hæklegarn

 

OBS: Denne kvalitet er den samme som vores andet Baby Alpaka Merino - dette alpaca garn er bare tykkere. 

Alpaca merino  garnet er et lækkert uld garn til babytøj, som du får i garnnøgler. Vores leverandør har besluttet sig at mindske sit farveudvalg på garnet og vil derfor udfase det. Vi har derfor fået det tilbudt som et restparti, hvilket vi har taget imod med kyshånd :-) Nu glæder vi os rigtig meget til at sælge det til dig til udsalgspriser. 

Baby merino garnet er et blødt garn med en blanding af baby alpaca og merinould. Der findes ikke noget blødere eller mere luksuriøst baby garn. Så hvis du søger efter blødt garn til babytøj er dette alpaca merino garn et oplagt valg. Merino garnet kommer fra Peru, sælges i 50 gram garnnøgler og der er 3 dejlige farver - fersken, tang og drue - at vælge mellem. Det bløde garn er et rigtig godt valg som strikkegarn eller som hæklegarn til babytøj.

Normalt sælger vi alt vores garn til MAKS 300 kr./kg, men dette parti af garnnøgler var simpelthen for uimodståeligt ikke at købe, selvom det er lidt dyrere end alt det andet, vi plejer at have.

Baby Alpaca garn sælges normalt til 55 kr per garnnøgle. Vi kan tilbyde alpaca merino garnet  til MINDRE end halvdelen af markedsprisen

  • materiale: 50% baby alpaka 50% merinould
  • løbelængde: ca. 94 meter per 50 gram
  • levering: garnnøgler (50 g.)

vaskeanvisning for alpakauld

 

Blødt alpaca merino til babytøj

Baby alpaka merino garnet er perfekt til beklædning i næsten alle afskygninger, d.v.s tørklæder, huer, sweaters, cardigans, lace sjaler, slå om tæpper. Og så ikke mindst som blødt garn til babytøj.

  • strikkegarn: pind 4 - 5 mm (strikkefasthed:  19 m x 23 p = 10 x 10 cm)
  • hæklegarn: nål 4 - 5 mm

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God