Baby alpaca merino (2,8kg)

Materiale

35% baby alpakka 28% merino 37% polyamid

Løbelængde

24.500 m/kg (svarer til Nm 49/2)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 9 kr.

Strik

som følgetråd

Hækling

flere tr sammen

Maskinstrik

2 tr sammen på sp 3 - 4

Vævning

trend og islæt

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer P5 Kategorier , , , ,

FØLGETRÅD TIL BL.A. ANGORA MERINO

En flot og fluffy følgetråd til dine garnprojekter.  Den er yderst velegnet sammen med Angora merino til mange af de populære opskrifter fra bl.a. PetiteKnit og Lene Holme Samsøe.

Med en følgetråd kan du få et mere fluffy udseende på dit garnprojekt. I dette baby alpaca garn er der en lille smule stræk, så det vil give ekstra fluffiness når du har strikket det og det efterfølgende trækker sig sammen. Samtidig kan du også bruge garnet som følgetråd for at få strikkefastheden til at blive lige i skabet.

Alpakka garnet kan ikke kun bruges som følgetråd, men også som strikkegarn/hæklegarn. Det gør du ved at tage 3-4 tråde sammen. Brug det fx til lette, men lune beklædningsgenstande som tørklæder og sjaler. Herudover kan du også bruge alpakagarnet som garn til vævning eller strikkemaskine.

Billigt uldgarn

Det er ikke noget nyt at du kan finde garn til rigtige gode priser hos os. Det er ingenlunde en undtagelse for dette garn. Hvor normalprisen for denne type garn ligger på 750 kr./kg, ligger vores på  kun 250 kr./kg  når du køber det som enkelte cones i webshoppen.

Ved at købe dette restparti sparer du endnu mere, for hvis du købte det som enkelte cones ville det samlet koste dig 700 kr. Ved at købe det samlet skal du kun af med 500 kr. Derved sparer du over 75% af normalprisen. Du opnår tilmed gratis fragt når du køber dette restparti (vælg 1 af de 3 varianter).

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baby alpaca merino (2,8kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh... du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

FÅ 10% RABAT

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.