Pris: DKK 300,00 DKK 100,00
Mængderabat:
  • Ved køb af 10 eller flere: DKK 90,00
Varenummer: V-0
Lagerstatus: 2951

Tilvalg / varianter

Blødt merino garn med angora

 

Ikke bare et blødt garn, men et ekstremt blødt merino garn med angora! Garnet er 3-trådet og er en utrolig lækker blanding af merino og angora garn.

Det er uden tvivl en af vores mest populære garner. Fra at have et udvalg i 30 farver har vi kun 2 tilbage, men du kan glæde dig, for vi får et nyt parti hjem sidst på sommeren og igen med et kæmpe udvalg af farver at vælge imellem :-)

Normalprisen for merino garn med angora ligger på mindst 300 kr per bundt. Køber du garnet hos os skal du blot betale en tredjedel af normalprisen. Vi kan tilbyde dig garnet så billigt fordi det er fra et restparti. Der er nok i et bundt til at du kan strikke en sweater/trøje. Det er da ikke så ringe for kun 100 kr., vel? :-)

  • materiale: 75% merino 25% angora
  • løbelængde: ca. 500 meter per 100 gram
  • levering: fed á 210 - 230 gram
  • pris ved 50 gram: 22,50 kr. 

vaskeanvisning for alpakauld

 

Blødt angora garn som strikkegarn

Merino garnet egner sig særdeles godt til alle former for beklædning, det være sig sjaler, cardiganer, huer, mm. Det er også velegnet som blødt garn til babytøj.

  • strikkegarn: pind 3 - 4 mm (21 m glatstrik = 10 cm, 22 m fair-isle = 10 cm, på pind 3.5 mm)
  • hæklegarn: nål 4 mm

 

Gratis strikkeopskrifter

Køber du Angora merino (220g), får du automatisk en opskrift i form af et pdf-dokument  på en cardigan. Du får IKKE tilsendt en fysisk opskrift. Det håber vi, at du vil bære over med, for vi vil gerne give miljøet en håndsrækning ved at mindske papirforbruget.

 

Du kan også vælge kun at bruge 3 farver til opskriften, dvs. 1 grundfarve, samt 2 forskellige farver til bikubemønsteret (honeycomb).

En 3. mulighed er at udelade bikubemønsteret og strikke cardiganen i 2 farver - 1 farve til kanterne og 1 anden farve til resten. Vær dog opmærksom på at 1 bundt på 220g ikke vil være nok til den sekundære farve.

Til modellen er der blevet brugt 4x Kokos knapper (2 stk).

 

Gratis strikkeopskrift på vamset sweater

Pia fra FiftyFabulous har udviklet en strikkeopskrift til en skøn, vamset sweater i vores angora merino. Klik på billedet eller linket for at komme til opskriften.

 

Køb strikkeopskrift

Strikkeopskrift til angora merino

Sanastrik har udviklet opskriften til denne fine babycardigan. Her har hun strikket den op i  Angora merino i farven 'koldskål'. Køb strikkeopskriften her i webshoppen.

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God