Tyndt alpakka hør

Kun få tilbage!

Materiale

13% alpaka superfine 18% merino 17% hør 52% polyamid

Løbelængde

17.000 m/kg

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 7,50 kr.

Strik

følgetråd

Hækling

følgetråd

Maskinstrik

laveste spænding

Vævning

trend og islæt

150,00 DKK500,00 DKK 45,00 DKK150,00 DKK

Ryd

150,00 DKK500,00 DKK 45,00 DKK150,00 DKK

Effektgarn farvevariant
This option is required
Tyndt alpakka hør - Frostblå Frostblå Tyndt alpakka hør - Ingefær Ingefær Tyndt alpakka hør - Lysegrøn Lysegrøn Tyndt alpakka hør - Orangerød Orangerød Tyndt alpakka hør - Røgbrun Røgbrun Tyndt alpakka hør - Tapenade/frostblå Tapenade/frostblå
Vægt
This option is required
ca. 300 g ca. 500 g ca. 700 g ca. 800 g ca. 900 g ca. 1 kg
Nulstil visning

GLIMMERGARN MED ULD OG HØR

Hørgarn er måske ikke det første du forbinder med glimmergarn. Hør er i sig selv en fortræffelig ingrediens, hvis du gerne vil have et glimmergarn, der ikke ligger alt for højt på bling-skalaen.

Oveni indholdet af hør får du også lidt merino. Det giver lidt varme, hvis du vil være festlig uden at der skal gå for meget gåsehud i det. Det er jo en rigtig fin egenskab, hvis du gerne vil klæde sig elegant selvom vejret måske lægger op til tykke, uldne gevandter.

Det er et fint effektgarn med en tykkelse, der gør at du kan bruge det som følgetråd. Herudover kan du også gøre det til et tykkere garn ved at tage flere tråde af det på en gang.

Bundfarven er naturhvid (farvevarianten ‘tapenade/frostblå’ er dog en undtagelse. Rundt om den hvide tråd er der viklet en tynd – og derfor diskret – glimmertråd rundt om. Det er farven på denne glimmertråd der er angivet når du vælger farvevariant.

Markedsprisen for denne type glimmergarn plejer at ligge på ca. 500 kr./kg. Da vi plejer at give gode tilbud på garn, kan du købe garnet her til kun 150 kr./kg. Dvs. du sparer ca. 70%. Så kan vi vel nemt blive enige om at det er et godt tilbud på alpakka garn?

Garn til maskinstrik og vævning

Da det er et tyndt  garn er det velegnet som garn til strikkemaskine og som vævegarn. Du kan også bruge det som strikkegarn eller hæklegarn ved at bruge det som følgetråd. Skulle du derimod ønske det som et tykkere garn kan du gøre det ved at tage flere tråde sammen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tyndt alpakka hør”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh... du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

FÅ 10% RABAT

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.