Metallic (1kg)

67

Materiale

56% viskose 44% polyester

Løbelængde

ca. 4.800 m/kg

Form

på cones à min. 1kg

Pris ved 50 gram

kun 15 kr.

Strik

følgetråd eller 2 tr sammen på pind 3,5mm (10 cm = 23 m)

Hækling

følgetråd eller flere tr sammen

Maskinstrik

laveste spænding eller 2 tr sammen

Vævning

trend og islæt

900,00 DKK 300,00 DKK

Ryd

900,00 DKK 300,00 DKK

Farve
This option is required
Beige Denimblå Grå Grøn Jægergrøn Karamel Koksgrå Lysegrå Purpur Salvie
Nulstil visning
Varenummer H-L5 Kategorier , ,

ELEGANT EFFEKTGARN

Hvis du tror du er gået galt i byen og er kommet til et sted, hvor headbanging er en yndet praksis, kan vi berolige dig med at det ikke er tilfældet 🙂

Da vi pakkede dette flotte effektgarn op ad kasserne, diskuterede vi hvad det skulle hedde. Den danske betegnelse “metallisk” blev vi enige om ikke ville passe, så det engelske “metallic” kom derfor ind i billedet.

Det er et 2-trådet viskosegarn, så du får viskose i den ene tråd og polyester i den anden. Det er et rigtig flot effektgarn med en elegant shine. Selv Zuzana, som nærmest er omgivet af garn 24/7, kunne ikke holde fingrene fra det. Så hun gik fluks i gang med at lave en strikkeprøve. Ved at tage 2 tråde sammen på pinde 3,5 mm fik hun 23 masker på 10 cm. Det er derfor lige sagen som strikkegarn til en Enten Eller Sommerbluse.

At det er godt som strikkegarn skal bestemt ikke udelukke at det også er velegnet som hæklegarn, vævegarn og som garn til strikkemaskine.

Supergodt tilbud på garn

Ikke alene får du en rigtig god pris på garnet her. Du kan også være så heldig at få en del mere end du har betalt for. Hvor nogle cones “kun” vejer 1kg, er der andre cones der ligesom nogle danskere under Coronanedlukningen har taget lidt for meget på. De kan derfor være helt oppe og ringe på 1,5kg, men det er vel en form for overvægt du vil have det godt med?

Garnet går til en normalpris på ca. 900 kr./kg og her får du det til kun 300 kr./kg. Du sparer derfor ca. 67% og meget mere, hvis du er så heldig at en af de monsterstore cones lander i lige netop din bestilling.

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Metallic (1kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh... du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

FÅ 10% RABAT

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.