Pris: DKK 625,00 DKK 500,00
Varenummer: 2-GHI
Lagerstatus: 22

Tilvalg / varianter

Tilbud på shetlandsuld

Med dette tilbud får du tre cones med tre valgmuligheder i shetlandsuld. Den første er  i farverne 'havregryn', 'armygrøn' og 'kaffebrun', mens den anden er i 'muskatnød', 'krem lilla' og 'koksgrå'. Den tredje består af farverne 'havregryn', 'armygrøn' og 'græsgrøn'.

Vægten af garn på de tre cones udgår tilsammen ca. 2,5 kg. Ved at benytte dig af dette tilbud fremfor at købe de enkelte cones hver for sig, sparer du 20% af vores alm. salgspris.

Med vores shetlandsuld får du et lækkert, blødt og let meleret uldgarn fra Shetlandsøerne. Garnet er 2-trådet, men er filtet sammen, hvilket gør garnet ekstra blødt. Vores Shetlandsuld er desuden et godt filtegarn, som filtes allerede ved 40 grader. 

Shetlandsulden indeholder lidt spindeolie, som forsvinder ved vask. I den proces vil fibrene åbne sig og give dig et garn, der bliver blødere. Garnet sælges i hele cones på ca 1 kilo.

Normalt vil du betale mindst 600 kr per kilo for shetlandsk uld.

Skulle du være interesseret i kun at købe enkelte cones og i et større udvalg, kunne du tage et kig på vores shetlandsuld (ca 1kg).

  • materiale: 100% uld
  • løbelængde: ca. 4,000 m/kg (200 meter per 50 gram)
  • levering: på cones (i alt ca 2,5 kg - vælg variant)
  • antal tråde: 2-trådet garn 

 

Uldgarn til babytøj, sweatre, mm.

Shetlandsuld er velegnet til alle former for beklædning; sweatere, sjaler, cardiganer, huer, for ikke at forglemme babytøj.  

  • vævegarn: trend og islæt
  • strikkegarn: pinde 3-4 mm (strikkefasthed: 19m x 29 p = 10 x 10 cm) 
  • kniplegarn: svarer til uld 8/2
  • garn til strikkemaskine: højeste sp (10+) eller grovstrikker

 

Gratis strikkeopskrifter

Når du bestiller lammeuld/hør, får du automatisk opskriften på en smuk lukket cardigan og en lun, lang jakke gratis med. Opskrifterne er til direkte og straks-download. Eter køb finder du linket til PDF-opskrifterne på ordrebekræftelsen samt på din e-mail ordrebekræftelse.

Du får ikke tilsendt opskriften udskrevet/trykt på papir. Det håber vi, at du vil bære over med, for vi vil gerne give miljøet en håndsrækning ved at mindske papirforbruget.

 

lukket cardigan - gratis opskriftgratis opskrift på hueLink til gratis opskrift

 

Inspiration fra Instagram

 

Et opslag delt af Therese Hagstedt (@tipsytessie) den

 

Et opslag delt af Gry Have (@gryhave) den

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God