Rundpind (1 sæt)

71 %

Materiale

Løbelængde

Form

Pris ved 50 gram

Strik

Hækling

Maskinstrik

Vævning

35,00 DKK10,00 DKK

Ryd

35,00 DKK10,00 DKK

Variant
This option is required
4 mm 4,5 mm 5 mm 5,5 mm 6,5 mm
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
VarenummerPBKategorier, ,

RUNDPINDE I TRÆ

Noget af det mest irriterende er at have både garn og opskrift, men ikke lige de rundpinde man skal bruge. Du kan nu få fyldt dit arsenal af rundpinde op, for vi er så heldige at have fået et restparti hjem.

Rundpindene kommer i et hylster. Dette hylster kan du vælge at gemme som etui til dine rundpinde, når du skal opbevare dem/holde styr på dem.

Rundpindene er i bambus med en plastikwire. De tilbydes i rigtig mange størrelser, så længe vi har dem på lager. Dvs. rundpindene går helt fra 3,5 mm og op til 9 mm! Længden på alle rundpindene er 80 cm.

Når vi nu er så heldige at få dem hjem, betyder det at du kan få et rigtig godt tilbud på rundpinde, for vi sælger dem nemlig meget billigt! De går til en normalpris på ca. 35 kr. pr. sæt, men her får du dem til kun 10 kr. pr. sæt. Du sparer derfor ca. 71% af normalprisen. I enkelte størrelser skal du være hurtig, for dem har vi ikke fået så mange hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rundpind (1 sæt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.