Black Friday

Igen i år holder Garnspecialisten ikke bare BLACK FRIDAY WEEKEND, men også FLYTTEUDSALG !

Glæd dig til sindsygt mange gode tilbud, garnpakker og mange andre fristelser! 

Køb billigt garn, så du har til dine julegaver eller simpelthen bare til dit garnlager.

Køb tilbehør til garn til at forkæle en, som du holder af – eller måske dig selv? 

TILBUDDENE I FORBINDELSE MED FLYTTEUDSALGET GÆLDER 8. OKTOBER t.o.m. 4. NOVEMBER 2020.  SPAR FRA 20-50%.  

TILBUDDENE I FORBINDELSE MED BLACK FRIDAY GÆLDER 27. NOVEMBER t.o.m. 29. NOVEMBER 2020.  SPAR FRA 20% OG OPEFTER.  

Vi kan desværre IKKE tilbyde samsending af ordrer. Husk dog at du får gratis fragt allerede ved køb for over 500 kr. Læs mere om betingelserne for udsalget nedenfor:

HOLD FINGRENE FRA MIT GARN!
For at du skal få det bedst mulige ud af udsalget, er det vigtigt at være opmærksom på, at forholdene ved et udsalg i webshoppen ikke er helt de samme som når du er på udsalg i en fysik butik.

Så når du har en vare i din kurv i webshoppen, kan du først være sikker på at varen er din, når du er kommet til kassen og har betalt.

INGEN SAMSENDING
For at sikre os at dine varer ikke forputter sig i en andens pakke eller på vores lager, tilbyder vi ikke samsending. Det betyder, at vi ikke kan tilbyde at sende 2 eller flere ordrer i en samlet pakke. Du skal dog være velkommen til at afgive flere bestillinger (i løbet af Black Friday weekenden).

AFHENTNING AF VARER
I år er der desværre IKKE mulighed for afhentning af varer købt på Black Friday udsalget, ej heller i forbindelse med flytteudsalget da vi jo skal have tømt vores lager.

TILBUD GÆLDER KUN I WEBSHOPPEN
Black Friday tilbuddene gælder KUN ved køb gennem webshoppen. Der er ikke mulighed for at benytte sig ved tilbuddene ved at kontakte os gennem tlf., mail eller anden vis. Tilbuddene gælder til og med  søndag d. 29. november 2020 og så længe lages haves. Tilbuddene for flytteudsalget gældes ligeledes så længe lages haves og til og med onsdag d. 4. november 2020

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.