Black Friday

BLACK FRIDAY – TILBUD PÅ MASSER AF GARN ! I år foregår vores garnudsalg i forbindelse med Black Friday fredag den 27. november – søndag d. 29. november 2020 (begge dage inkl.). Tilbuddene bliver lagt op her på siden, når udsalget skydes i gang. I år kan du glæde dig til 50% RABAT på udvalgte produkter i forhold til vores normale priser og MASSER AF GARN KUN TIL 10 kr./stk UANSET FØRPRIS.

BLACK FRIDAY

Igen i år holder Garnspecialisten BLACK FRIDAY WEEKEND!
Glæd dig til sindsygt mange gode og fristende tilbud!

Køb billigt garn, så du har til dine julegaver eller simpelthen bare til dit garnlager. Køb også tilbehør til garn til at forkæle en, som du holder af – eller måske dig selv?

TILBUDDENE I FORBINDELSE MED BLACK FRIDAY GÆLDER 27. NOVEMBER t.o.m. 29. NOVEMBER 2020. SPAR FRA 50% OG OPEFTER.

I år kan du glæde dig til:

1. YDERLIGERE 50% RABAT på udvalgte produkter i forhold til vores normale priser!
2. MASSER AF GARN KUN TIL 10 kr./stk UANSET FØRPRIS.

Vi kan desværre IKKE tilbyde samsending af ordrer. Husk dog at du får gratis fragt allerede ved køb for over 500 kr. Læs mere om betingelserne for udsalget nedenfor:

HOLD FINGRENE FRA MIT GARN!
For at du skal få det bedst mulige ud af udsalget, er det vigtigt at være opmærksom på, at forholdene ved et udsalg i webshoppen ikke er helt de samme som når du er på udsalg i en fysik butik.

Så når du har en vare i din kurv i webshoppen, kan du først være sikker på at varen er din, når du er kommet til kassen og har betalt.

INGEN SAMSENDING
For at sikre os at dine varer ikke forputter sig i en andens pakke eller på vores lager, tilbyder viikke samsending. Det betyder, at vi ikke kan tilbyde at sende 2 eller flere ordrer i en samlet pakke. Du skal dog være velkommen til at afgive flere bestillinger (i løbet af Black Friday weekenden).

AFHENTNING AF VARER
I år er der desværre IKKE mulighed for afhentning af varer købt på Black Friday udsalget.

TILBUD GÆLDER KUN I WEBSHOPPEN
Black Friday tilbuddene gælder KUN ved køb gennem webshoppen. Der er ikke mulighed for at benytte sig ved tilbuddene ved at kontakte os gennem tlf., mail eller anden vis. Tilbuddene gælder d. 27.- 29. november 2020 (begge dage inkl.) og så længe lages haves.

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.