Pris: DKK 160,00 DKK 40,00
Varenummer: 4-M
Lagerstatus: 172

Tilvalg / varianter

Feltro angora merino til strik og hækling

Skal du have strikkegarn eller hæklegarn, som er lækkert  garn af en virkelig høj kvalitet? Og skal det være rimelig tykt? Så er dette flotte merino angoragarn nok lige sagen for dig. Vi er så stolte over at kunne skaffe dette lille restparti fra det velrenommerede Lane Cardate i Italien hjem til dig. Garnet er som et ekstra plus oprindeligt fremstillet for Purl Soho. 

Vi har fået det hjem som et lille restparti, så der er et begrænset antal i enkelte farver. Derfor skal du handle med det samme for at være sikker på at få det, du vil have. Det er et ualmindelig lækkert garn, som er let filtet sammen, hvilket giver det giver et helt specielt udtryk. 

OBS !!! Den sorte angora merino er ikke let filtet, lige som de andre farver. Den sorte er løst spundet. 

Her kan du se de mange flotte gratis opskrifter, som du kan bruge til Feltro garnet. Opskrifterne er på engelsk, men en af dem (klassisk jakke) blevet oversat til dansk af Strikkeglad.dk

Feltro sælges normalt til 160 kr. pr nøgle. Da vi har fået det hjem til en god pris, kan vi tilbyde dig garnet til kun 40 kr./fed, dvs. du sparer 75% af markedsprisen

  • materiale: 75% merino superfine 25% angora
  • løbelængde: ca. 900 m/kg (svarer til 45m/ 50g)
  • levering: i små fed á 100 gram (vælg farvevariant i menuen)

vaskeanvisning for alpakauld

 

Blødt angora uldgarn til store pinde

Uldgarnet med angora er yderst velegnet til næsten alle former for beklædning. Du kan fx bruge det til tørklæder, huer, sweaters, cardigans, lace sjaler, slå om tæpper - og så ikke mindst som blødt garn til babytøj.

  • strikkegarn: pind 10 mm (strikkefasthed:  10 m = 10 cm)
  • hæklegarn: nål 10 mm
  • vævning: islæt

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God