GARNSPECIALISTEN APS ER OGSÅ DIN GARNGROSSIST

Vi samarbejder med flere leverandører i EU, som har gemt mere end 100 tons garn af vejen på deres lagre. Der MÅ der gemme sig nogle super spændende garnskatte. Dem vil jeg, Zuzana Obel, gøre mit bedste for at opdrive, så de kan komme dig til gavn.

Zuzana

ZUZANA OBEL  (ejer af Garnspecialisten ApS)

Jeg kan kontaktes på:

  • telefon: 5150 1590  (man-fre 11:00-15:00, torsdag -ingen tlf. tid)
  • e-mail: engros@garnspecialisten.dk
  • vores lager i 2980 Kokkedal (efter aftale)

Du vil nogle gange kunne opleve, at jeg ikke besvarer dine e-mails eller opkald med det samme. Det kan godt være fordi, jeg er ude og snakke med kunderne eller er ved at forberede deres ordre.

Skriv en e-mail eller en SMS og jeg vender ALTID tilbage.

 

SKRÆDDERSYET LØSNING TIL DIG

Vores engros kundebase er stor og er af en meget forskelligartet sammensætning. Her har vi allerede hjulpet 1000’vis af kunder med mange forskellige og spændende opgaver i alle størrelsesordner. Jeg ser frem til også at skræddersy den perfekte løsning til dig 🙂

HAR DU EN GARN BUTIK?

Er du indehaver af eller indkøber for en garnbutik eller har du intentioner om at videresælge garn, kunne du overveje at opkøbe et helt restparti af garn (10 – 500 kg). Det er vel at mærke garn, som ingen andre har og til utroligt lave priser.

Vores nuværende kunder køber alt fra blandede ”lykkerestpartier” til eksklusive kollektioner i de bedste naturmaterialer, hvor sidstnævnte stadig er til sindssygt gode priser.

De fleste restpartier er generiske og kan derfor nemt blive mærket med jeres eget brand.

UNDERVISER DU I EN SKOLE / FORENING / INSTITUTION eller PLEJEHJEM?

Har du brug for en større mængde garn og er du ikke så optaget af bestemte kriterier som f.eks. farver, materialer eller tykkelser, kan vi levere en blandet garnpakke til jeres team. Her kan du se et par af dem.

Du kan selvfølgelig stille krav til indholdet, f.eks. at det kun er garn som er trendstærkt, kun i blå nuancer, kun økologisk garn, ingen uld, mm. Vi sender gerne et billede af pakken, før du siger ja til den.

Se hvad en af vores kunder – Gentofte Håndarbejdsværksted (GHV), væver med vores garner:

Alle produkterne produceres hos GHV og kan købes på stedet. GHV er et selvejende dagtilbud, som tilbyder oplæring og beskæftigelse indenfor håndværk og service til brugere med fysisk eller psykisk handicap. Ved køb af GHV produkter, støtter du alle værkstedets medarbejdere 🙂

INDFARVER DU GARN?

Farver du selv, lad os tage en snak omkring de garner vi pt. ligger inde med og som du kan købe til rigtig gode priser.

Du kan se vores nuværende udvalg her, men vores lager kan gemme på meget mere.

ER DU DESIGNER ELLER KUNSTHÅNDVÆRKER?

Udvikler du dine egne designs eller kits, kan vi levere unikt garn til det. Perfekt til unika eller special-edition kollektioner.

Se de fine unika modeller den danske designer Mo Lehn producerer i vores garn. Følg hendes kreativitet på Instagram under @camillagadestudio:

HAR DU EN SPECIEL OPGAVE SOM HAR NOGET MED GARN AT GØRE?

Ja, nogle gange falder ens behov for garn lidt udenfor de gængse rammer 🙂 Det skræmmer nu os ikke, for vi er altid klar til en lille udfordring 🙂

Se hvordan vi har hjulpet den superseje danske performancekunstner Karoline H. Larsen bag Creative Actions med at levere garn i spraglede farver til hendes happening Collective Strings i Rumænien (ja, vi sender også garn uden for de danske grænser) og her rundt om Danmark.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.