Garn Specialisten ApS er også en garn grossist

 

Er du fra en garnbutik, produktionsskole, forening eller institution, eller er du en kunsthåndværker eller designer, har vi et spændende tilbud på garn til dig. Skriv en e-mail eller ring (telefon: 2782 6990) og snak med Zuzana om mulighederne for at købe garn engros. 

 

 

Skræddersyet løsning til dig

 

Har du brug for garn i storkøb, en helt speciel kvalitet, som ingen andre har, eller en speciel indfarvning til dit næste projekt? Vi kan klare opgaven. Her er et par eksempler på det, vi kan levere:

Unikt garn til kits, kollektioner og videresalg

Vi kan skaffe et helt restparti (10 – 500kg), som ingen andre har og til utroligt lave priser. Det er en ideel løsning for dig, som er indehaver af eller indkøber for en garnbutik eller for dig, som er kunsthåndværker og producerer special-edition kollektioner.

Farvning af garn i dine ønskede farver

Vi kan farve dit garn i alverdens farver. Minimum mængde er 5kg per farve. Vi kan indfarve i alle Pantons farver eller arbejde ud fra en eksisterende farve, du allerede har på lager - En perfekt løsning til garnbutikker eller til dig med specificerede tekstilopgaver.

Blandede garnpakker

Har du brug for en større mængde og er ikke så optaget af bestemte farver, kan vi levere en blandet garnpakke til dig. Her kan du se et par af dem.

"Hvad siger du til en garnpakke af 10kg til 2,000kr. inkl. moms og fragt?”

Du kan selvfølgelig stille krav til indholdet, feks. kun garn som er trendstærkt, kun blå nuancer, kun økologisk garn, ingen uld, mm. Vi sender gerne et billede af pakken, før du siger ja til den. Det er en oplagt mulighed for dig, som køber ind for produktionsskoler, hobbyforeninger eller undervisere.  

 

 

Spørg mig om levering af garn

 

Zuzana Madsen fra Garn Specialisten ApS

Mit navn er ZUZANA MADSEN og det er mig, som ejer Garn Specialisten ApS. 

Vi samarbejder med flere leverandører i EU, som gemmer på mere end 100 tons garn på deres lagre. Der MÅ findes noget super spændende til dig og jeg vil prøve at gøre mit bedste for at finde det til dig. Jeg kan kontaktes på:

  • telefon (+45 2782 6990)
  • e-mail: engros@garnspecialisten.dk
  • vores lager i 3050 Humlebæk (husk at lave en aftale)

Du vil nogle gange kunne opleve, at jeg ikke besvarer dine e-mails eller opkald med det samme. Det kan godt være fordi, jeg er ude og snakke med kunderne eller  er ved at forberede deres ordre. 

Skriv en e-mail eller læg evt. besked, og jeg vender ALTID tilbage.