Pris: DKK 1.050,00 DKK 420,00
Varenummer: pakke4
Lagerstatus: 2

Italiensk bomuldsgarn med tant og fjas

PAKKETILBUD - SÆLGES KUN SAMLET. PRISEN ER FOR DET HELE, SOM PÅ BILLEDET. 

Trænger der til lidt mere liv i dit garnudvalg? Så er løsningen måske dette flade bomulds båndgarn fra Italien. Det er et fladt båndgarn, som du her får i en garnpakke med 4 forskellige cones.

På den ene cone får du bomuldsbåndgarnet i en udgave med en hvid baggrund på den ene side prydet at sorte polkaprikker, mens det på den anden side har gråbrune streger, som er irregulære.

Den anden cone henleder tankerne på en tur i skoven på en solrig sommerdag. Det har ligeledes en hvid bund på den ene side, hvor prikkerne her er grangrønne. Stregerne på den anden side er i en varm grøn.

Den tredje cone er med polkaprikker i gult, der lyser op på den hvide bund. Vender vi garnet, er der på den anden side irregulære streger i en lillabrun nuance.

På den sidste cones går vi lidt i "pyjamas mode" med grønne prikker på den hvide bund og oceanblå, irregulære streger på den anden side.

Det er et let og sommerligt garn, som frister os til at pakke vores vintertøj væk, men man skal jo lige lade fornuften råde, ikk'?

  • materiale: 100% bomuld
  • løbelængde: ca. 1.500 m/kg
  • levering: på cones  (i alt 2,1 kg)
  • pris per 50 gram: KUN 10 kr

washing instructions - cotton

 

Båndgang til strik, vævning og hækling

Båndgarnet er i en tynd og let kvalitet og er derfor et rigtigt godt valg til sommerbluser, tørklæder, sjaler eller babytøj. Desuden er båndgarnet også det perfekte valg til vævegarn, strikkegarn, hakke- eller hæklegarn. 

  • vævegarn: trend og islæt 
  • garn til håndstrik: pind 4-5 mm
  • hæklegarn: nål 4 mm

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God