Shimmer Bomuldsgarn (800 g)

Produktinformation:

Materiale

70% bomuld 30% lurex

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 120 m

Form

Cones á ca. 800 g

Pris ved 50 gram

25 kr.

Strik

Pinde 4-5 mm

400,00 kr.

(25 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

70% bomuld 30% lurex

Løbelængde per 50 gram

ca. 120 m

Form

Cones á ca. 800 g

Pris ved 50 gram

25 kr.

Strik

Pinde 4-5 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 1.569 l vand
ca. 9 kg CO2
ca. 6 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

SHIMMER BOMULDSGARN

Shimmer Bomuldsgarn er et unikt sommergarn, som både kan bruges alene eller som effektgarn i følge med andre garnkvaliteter. Garnet er et båndgarn, som primært består af bomuld. Hver side af båndet er kantet med en lurextråd i to forskellige metalliske nuancer. Det giver en virkelig fin effekt, når de metalliske nuancer glimter op imod bomuldens farve.

Brug Shimmer Bomuldsgarn til en sommertop, der reflekterer solens stråler eller lad den få følgeskab af en lodden følgetråd til en sommercardigan med et festligt udtryk.

Dette garn er et mikroparti af overskudsgarn fra Italien. Vi har kun ganske få eksemplarer på lager, så vær hurtig, hvis Shimmer Bomuldsgarn skal på dine pinde 🙂

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top