Meleret Sommergarn (600 g)

Produktinformation:

Materiale

30% hør 30% bomuld 40% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 650 m

Form

Cones á ca. 600 gram

Pris ved 50 gram

8,33 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråde sammen

100,00 kr.

(8,33 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

30% hør 30% bomuld 40% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 650 m

Form

Cones á ca. 600 gram

Pris ved 50 gram

8,33 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråde sammen

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 888 l vand
ca. 6 kg CO2
ca. 3 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

MELERET SOMMERGARN

Meleret Sommergarn er et super sommergarn, som vil give et strikket resultat med kant i kraft af hørfibrene. Hør og bomuld er en skøn kombination af fibre til sommervarme dage. Meleret Sommergarn findes i forskellige farvevarianter. På billederne kan du se nuancevariationen inden for hver farve. Når du vælger og bestiller en farve, modtager du en af de cones, du ser på billedet.

Du kan strikke Meleret Sommergarn alene på de tynde pinde, eller bruge vores strikkehack til tyndt garn. Følg linket til vores YouTube-video her: Strik med 3 tråde fra 1 cone og lær hvordan det bliver lettere og sjovere at strikke med flere tråde af tyndt garn.

Dette garn er et mikroparti af overskudsgarn fra Italien. Vi har kun ganske få eksemplarer på lager, så vær hurtig, hvis Meleret Sommergarn skal på dine pinde 🙂

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top