Pris: DKK 55,00 DKK 15,00
Mængderabat:
  • Ved køb af 20 eller flere: DKK 13,00
  • Ved køb af 50 eller flere: DKK 12,00
Varenummer: V-0
Lagerstatus: 329

Tilvalg / varianter

Billig baby uld garn - et godt tilbud!

Baby Merino garn er et lækkert baby uld garn, som vi sælger i garnnøgler. Vi har købt det som et udfaset garnparti fra vores leverandør, som har besluttet sig at mindske sit farveudvalg på baby garnet. Og vi sagde STOR ja tak til hele partiet :-) Nu glæder vi os mega meget til at sælge garnet billigt til dig. 

Merinogarnet er egentlig det samme som vores andet baby merino uldgarn. Der er dog en mindre forskel i løbelængden, hvor dette garn løber på 200m / 50g, mens det andet garn løber 225m.

Baby garnet er et blødt garn med 100% merino uld. Der findes ikke noget blødere eller mere luksuriøst baby garn. Samtidig er det indfarvet med allergivenlige farvestoffer og er krympefrit. Det er derfor et oplagt valg hvis du søger efter baby merino garn. Merino garnet kommer fra Italien, sælges i 50 gram garnnøgler og der er 5 dejlige farver at vælge imellem - Her er en enkelt af dem meleret, nemlig den rosa gråbeige.

 Det 4-trådet bløde garn er et rigtig godt valg som strikkegarn eller som hæklegarn til babytøj.

Baby merino garn sælges normalt til 55 kr per garnnøgle. Du kan købe baby garnet  hos os til LANGT under halvdelen af markedsprisen

Da der forekommer flere forskellige indfarvninger i de enkelte farvevarianter er det vigtigt at du får købt nok garn til dit garnprojekt. Køber du mere på et senere tidspunkt, hvor vi fortsat har garnet på lager, kan vi ikke garantere at du vil kun få den samme indfarvning igen.

  • materiale: 100% baby  merinould
  • løbelængde: ca. 225 meter per 50 gram
  • levering: garnnøgler à 50g

vaskeanvisning for alpakauld

 

Blødt garn til babytøj i garnnøgler

Baby uld garnet er perfekt som strikkegarn og hæklegarn til næsten alt slags tøj (tørklæder, huer, sweaters, cardigans, lace sjaler, slå om tæpper), såvel som selvfølgelig babytøj.

  • strikkegarn: pind 2-3 mm 
  • hæklegarn: nål 2 mm
  • maskingarn: sp 8

 

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God